Prijzen en garantie;

Omdat onze klanten uit heel Nederland komen werken wij met scherpe Internetprijzen. De auto’s zijn voordat zij worden aangeboden technisch gecontroleerd en eventuele manco’s worden direct verholpen. De geadverteerde prijzen zijn inclusief minimaal 4 maanden APK, een pré inspectie op de
technische staat, vloeistofcontrole alsmede de kosten verbonden aan het op naam zetten.

Desgewenst kunnen wij, tegen geringe vergoeding, uiteraard ook verschillende garantiepakketten aanbieden waaronder BOVAG- garantie of Autotrust garantieverzekeringen.

Standaard Extra Exclusief

Leeuwenhorst Automotive werkt samen met Autotrust. Autotrust is een onafhankelijke maatschappij die verschillende garantiepakketten aanbiedt.

Met deze garantieverzekering kunt u de auto bij uw eigen garage aanbieden in geval er aanspraak wordt gemaakt op garantie

De garantiepakketten zijn standaard voor een periode van 6 maanden, maar kunnen tegen een geringe meerprijs worden verlengd naar 12 en in sommige gevallen zelfs naar 24 maanden. Een ideale mogelijkheid om een auto te kopen en de garantie in uw eigen omgeving te laten uitvoeren.

De Standaard Garantie is bedoeld om de belangrijkste onderdelen van de auto te garanderen zoals: de motor, de transmissie en de aandrijving van de auto.

De garantie kan worden afgesloten tot 200.000 km en loopt door tot maximaal 260.000 km.

Dus ook auto’s met een wat hogere kilometerstand komen voor deze garantie in aanmerking.

De Extra Garantie is geschikt voor iets oudere auto’s waar de eigenaar toch een iets uitgebreidere zekerheid zoekt.

Voor de volgende groepen vallen bijna alle delen onder deze dekking: motor, transmissie, aandrijving, remsysteem, koelsysteem, stuurinrichting, brandstofsysteem en elektrische systemen van de auto.

Een iets uitgebreidere variant van de standaard verzekering die u nog meer zekerheid biedt.

De Autotrust Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking.

Nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie. Deze dekking is met name voor de jongere en exclusiever occasion.